A Magyar Termék Nagydíj® az egyik legnagyobb presztizsű minőségi díj Magyarországon. Célja, hogy elismerjék a Magyarországon gyártott termékek magas minőségi színvonalát, és ezáltal egyértelmű segítséget nyújtson a fogyasztóknak a minőségtudatos választásban.

A kiírók tanácsában és zsűrijében részt vesz többek között a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, a TÜV SÜD KERMI Minőségellenőrző és Szolgáltató Kft., az Industorg – Védjegyiroda Minőségügyi Kft., valamint az Eximbank Magyar Export – Import Bank ZRt.

A többfordulós értékelés alapján a szakmai zsűri:

  • megvizsgálta az Activelight gyógylámpákhoz kapcsolódó dokumentumokat (jótállás, használati útmutató, vevő-tájékoztató, az Egészségügyi Minőségfejlesztési és Kórháztechnikai Intézet által kibocsátott EK Tanúsítvány)
  • a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság laboratóriumában tesztelte az Activelight gyógylámpák minőségét
  • valamint megállapította, hogy a cég termékei, szolgáltatásai minőségével, biztonságával kapcsolatban nem állt hatósági ellenőrzés alatt.
  • Ezek alapján úgy döntött, hogy az Activelight gyógylámpák megérdemlik a Magyar Termék Nagydíjat!

    Ez a cím visszaigazolja az Activelight gyógylámpa család elmúlt években felmutatott kiváló minőségi szintjét, piaci sikerét és magas vevői elégedettségét!

    Kérem Ön is válassza a mi termékünket!

    Ha többet szeretne tudni a termékről vagy bármilyen kérdése van, kérem hívjon bizalommal!